کاشت مو چیست؟

پیوند مو و ترمیم مو همچنین به عنوان کاشت مو شناخته می شود. این یک روش درمانی است که با انتقال فولیکول های موی برداشت شده از ناحیه اهدا کننده مقاوم بین دو گوش بیمار به ناحیه طاسی انجام می شود. علاوه بر ریزش موی ژنتیکی، استرس و تصادف، دلایل محیطی نیز می تواند سبب مشکل ریزش مو شود ، بسته به شرایط بیمار با دارو،  ویتامین ها،  مواد معدنی و یا کاشت مو قابل درمان است. عملیات کاشت مو، که بیشتر در مورد بیماران مبتلا به ریزش مو با الگوی مردانه انجام می شود، تقریباً ۸-۶ ساعت طول می کشد. در این مقاله که با کمک منابع علمی تهیه شده است ، تمام موضوعات مربوط به کاشت مو به تفصیل مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

سوالات متداول درباره کاشت مو تهران

 

 کاشت مو چگونه انجام می شود؟

عملیات کاشت مو با قرار دادن فولیکول های مو که از ناحیه اهدا کننده فرد گرفته می شود به مناطقی  از پوست سر که مو ریخته است، انجام می شود. اگرچه ناحیه بین دو گوش از پشت سرمقاوم در برابر ریزش غالباً به عنوان محل اهدا کننده استفاده می شود اما مناطق دیگر بدن مانند سینه، پشت و ریش نیز می توانند به عنوان محل اهدا کننده استفاده شوند. موهای برداشت شده از پشت سراز هم جدا شده و برای عمل آماده می شوند. گرافتها بافتهایی هستند که شامل یک یا چند فولیکول مو هستند. عملا کاشت مو اساساً دارای مراحل برداشت ریشه مو، باز کردن کانال  و پیوند فولیکول های مو است. روند کاشت مو:

 

روند کاشت مو:

بیهوشی یا بیحسی موضعی

برداشتن پیوند

استخراج و ذخیره فولیکول های مو

باز کردن کانال درناحیه طاسی برای کاشت ریشه جدید

قرار دادن ریشه

بیهوشی چگونه انجام می شود؟

بیماری که کاشت مو انجام می دهد ، پس از پوشیدن پیش بند استریل ، به اتاقی منتقل می شود که عمل کاشت مو انجام شود.

بی حسی موضعی که بر روی پوست سر اعمال می شود برای از بین بردن درد در طول عمل استفاده می شود. با استفاده از بی حسی موضعی که عصب را به صورت موضعی بی حس می کند ، باعث می شود که فرد در حین عمل هیچگونه  دردی را احساس نکند.

مرحله بی حسی در درجه اول به ناحیه اهدا کننده، جایی که گرافت برداشت می شود اعمال می شود.

پس از حدود ۲۰ دقیقه، قسمت اهدا کننده برای جمع آوری پیوند آماده می شود.

از آنجا که بی حسی موضعی است ، بیمار در طول عمل آگاه است. به گونه ای که در طی فرآیند می تواند تلویزیون تماشا کند ، کتاب و رومهبخواند یا صحبت کند.

در صورت لزوم ، بیحسی موضعی می تواند دوباره به همان ناحیه اعمال شود.

اگر فرد به سوزن فوبیا داشته باشد ، قبل از بی حسی موضعی ، گاز آرام بخش به بیمار داده می شود.آرام بخش نوعی بیهوشی است که باعث خواب آلودگی می شود. آرام بخش ، که به عنوان گاز خواب نیز شناخته می شود ازراه تنفسی به فرد داده می شود. بنابراین فردی که دچار بیهوشی کوتاه مدت است، اثر درد سوزن را در هنگام بی حسی موضعی احساس نمی کند.


محسن بروفر کاشت ,موضعی ,انجام ,اهدا ,ناحیه ,فولیکول ,اهدا کننده ,ناحیه اهدا ,روند کاشت ,بیحسی موضعی ,کننده استفاده ,اهدا کننده استفاده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

روستای بهرامجرد کرمان به روز ترین سایت نهالستان پالیز مهندس سعید قاسمی اینجا زیبایی را درک کن خانه خیرین شهرستان ساوه اواتار چت غزلیات یاسررشیدپور berwer Elianmwkqb1 seite